UMNO Perompak Wang Rakyat
UMNO Perompak Wang Rakyat
     Klik untuk balik ke Laman Tranung Kite AMERIKA,
BRITAIN & YAHUDI
'SYAITAN DUNIA'!
Shariiff lobo part 2

Assalamualaikum,

Sidang editor,

Pada mulanya Awedonde tidak ambil pusing berbagai provoksi BN dengan berbagai taktik tetapi paper hari ini menunjukkan seorang itu cukup berprinsip kununnya sanggup meletakkan jawatan yang di pegang mencari sinar baru dalam hidupnya kerana katanya perjuangan keAdilan perjuangan kosong.Tahniah Awedonde ucapkan untuk Mejar (B) Shariff di atas prinsip anda bersama sekutunya.Tajuk yang Awedonde baca jam 3.00 pagi ini cukup menarik sekali "Jentera Keadilan Lumpuh" wah betapa enaknnya di baca. Anda seorang cukup handal kerana memilih parti Amno.com sebagai wadah perjuangan walaupun sahbat anda terseksa di mahligai Sg.Buluh. Anda cukup bangga kerana badan anda disarungkan "jaket Amno.com" oleh seorang MB.Tahniah sekali lagi. Awedonde ingin bertanya berapa ramai lagi akan meninggalkan perjuangan yang sia-sia itu?

Keadilan dan Pas mana ada wang ringgit melainkan kita sebagai penjuang terpaksa berkorban jika parti memerlukan. Pandangan Awedonde jika perangai penjuang seperti ini jangan mimpi kita akan menang di Indera Kayangan.Usah bermimpi akan mengikuti jejak Terengganu dan Kelantan.Awedonde ingin bertanya lagi adakah bodohnya sdr Ezam,Tian Chua,Saari,Hisham,Ustaz Badrul,Lokman dan semua KMM itu?

Aduh alangkah sedihnya jika kita mendapat penjuang seperti itu.Dan alangkah bangganya kita mendapat penjuang seperti ini.Untuk itu mai kita renungkan bersama.

Awedonde(setia pada yang satu)


        
Ke atas    Balik Menu Utama    Tarikh artikal diterbitkan : 14 Januari 2002

Diterbitkan oleh : Lajnah Penerangan dan Dakwah DPP Kawasan Dungun, Terengganu
Laman Web : http://clik.to/tranung dan Email : tranung2000@yahoo.com