UMNO Perompak Wang Rakyat
UMNO Perompak Wang Rakyat
     Klik untuk balik ke Laman Tranung Kite AMERIKA,
BRITAIN & YAHUDI
'SYAITAN DUNIA'!
TATI: Arifin Mahu Dedah Penyelewengan!

Oleh : Mona Solomon

Syabas.... Sesiapa shj yg dapat mendedahkan pemyelewengan penguasa/pemerintah adalah pejuang yg jika mati dalam tindakannya itu, akan mendapat ganjaran yg amat besar dari Allah.

Yg kita pilu dgn telatah Arifin ni adalah kerana setelah dipecat, baru nak cari dan bongkar apa yg dikatakan 'penyelewengan' oleh beliau itu. Semasa dalam enak memunggah rezeki dalam jawatannya, tidak timbul semua 'penyelewengan'. Kenapa setelah dipecat baru ada penyelewengan?. Maknanya semasa bertugas, beliau juga turut amal atau redza dgn 'penyelewengan'?.

Sebenarnya beginilah perangai para pembesar dalam kerajaan yg telah dididik oleh ajaran sekular spt yg dianut oleh Umno. Mereka yg. begitu tidak akan dapat berkerja dibawah ulamak...dan ulamak pun tak dapat berkerja dgn org demikian. Eloklah beliau pergi. Kalau nak bongkar 'penyelewengan' pun bongkarlah. Rakyat nak tahu.

Dalam kabinet kerajaan pusat dilihat terlalu ramai org spt beliau. Mereka hanya tahu mengampu. Tiada penyelewengan!. Padahal Umno sendiri yg mejadi tulang belulang kerajaan telah dibuktikan terlalu banyak penyelewengan.

Demikianlah secebis kisah dari kabilah sekular yg mengaku Islam.


        
Ke atas    Balik Menu Utama    Tarikh artikal diterbitkan : 5 Januari 2002

Diterbitkan oleh : Lajnah Penerangan dan Dakwah DPP Kawasan Dungun, Terengganu
Laman Web : http://clik.to/tranung dan Email : tranung2000@yahoo.com