Klik untuk balik ke Laman Tranung Kite AMERIKA,
BRITAIN & YAHUDI
'SYAITAN DUNIA'!

UMNO PEROMPAK WANG RAKYAT !


PARVES MUSHARRAF DAN MAHATHIR – MASING-MASING JUAL NEGARA, BANGSA DAN AGAMA

Amin Sapiro (jaja nasi lemak ikan bilis tempoyak saja)

BERITA pergolakan politik dan ketenteraan kelompok Pakatan Utara (PU) Afghanistan yang dikatakan menang durian runtuh, hingga khabarnya telah menyebabkan pihak Taliban berundur ke gua dan pergunungan telah menyebabkan beberapa pihak yang terlibat menyokong Pakatan Bush-Blair-Putin menggeletar kepala lutut. Siapa Rasa Tertipu?

Soalan ini sudah ramai yang menjawap dengan mudah, iaitu President Parves Musharraf, pembodek dan penjual negara, bangsa dan agama sendiri (Islam) – demi sejuta duit rasuah (maklumlah dia anak fakir) sedang merundingkan suakanya di Amerika atau UK..

Sekali pandang, muka barua Pakistan yang sekor ini hampir sama dengan Mahathir – muka tak laku di negara masing-masing. Rakyat dah mula menuding jari. Makin benci.

Memang Musharraf “anak Keling” tak ada otak. Fikir ini: dulu dia jugak yang jadi tali barut yang bermampus- mampus menjadi penghulur senjata dan bantuan wang dari Amerika kepada Taliban.

Amerika tahu, entah berapa juta sudah digasak oleh Musharraf masuk kantungnya melalui komisyen pembelian senjata dan ubat bedil untuk puak Taliban mengganyang Northern Alliance (PU). Akibahnya, PU tersadai macam udang kering di utara Afghanistan, menguasai cuma 5% keseluruhan tanah besar Afghanistan. Hingga, Pakistan memperakui Taliban dan merestui penubuhan Kedutaan Taliban di Islamabad.

Dalam pergolakan selanjutnya, Musharraf sanggup melakukan apa saja untuk Amerika dan sekutunya. Malah si Barua pengkhianat Islam ini melutut dengan mendedahkan negara dan rakyat Pakistan bagi dibaham oleh anjing-anjing gila Bush, Blair dan Putin. Kerana itu, si paria Pakistan ini bertukar menjadi musang berbulu ayam.

Musharraf jadi tekong darat megganyang Taliban. Pada fikirannya, dia “play smart” konon – bertuah jadi si Luncai setelah sekian lama jadi Pak Pandir. Terkini, dia jadi bangkai bernyawa saja.

Seimbas pandang, Musharraf sama macam Keling keturunan South India (mamak southie) yang jadi PM puak UMCino di Malaysia ini. Musharraf ikut cakap “godfather”nya macam colong api – terikut-ikut nak “fighting the terrorists” konon. Padahal, kalau dia ada otak, pasti dia dapat bezakan antara definisi “Terroris” dengan bencana keatas “umat Islam”. Tetapi fulus punya pasal, peduli apa! Hentam sajalahhhhh. Asalkan berjuta masuk kocek sudah lahhhhhhh..........!! Itulah dasar pemimpin bangsat!

Persamaan Kerabat Sub Continent

Terkini – Pakatan Utara (PU) terang-terang menolak campur tangan luar. Menteri Luarnya Dr. Abdullah Abdullah memberi kenyataan terbuka (dipanjangkan oleh CNN) – PU tidak mahu Amerika, Britain, atau PBB atau lain negara cuba mencampuri urusan dalaman Afghanistan. Ini menyebabkan Musharraf / Pakistan yang pernah membantu Taliban menghalau mereka dengan bersikap pro-Taliban jadi pelesit tak bertuan. Memang bijak Taliban mengenakan Musharraf Begitu juga Pakatan Utara (PU) merancang membalas dendam. Muzaraf dah jadi muka berok tak laku se duit!

Meninjau politik tempatan di Malaysia, Mahathir yang berasal sama keturunan dengan puak sawo mateng dengan Musharraf cuba pula mengada-ada nak “pro Islam” konon dengan mengarahkan Nordin Sofie buat Seminar/Forum.

Nordin yang belum tentu aqidah Islamnya yang selama ini cari makan jual ilmu macam Rais Yatim yang tidak berprinsip, sanggup membuat deraf ucapan Mahathir yang bertjuan membodek dan menaikkan imej Mahathir yang makin meleset. Terkial-kial Mahathir melalak kononnya Amerika bukan bunuh pengganas sebaliknya membunuh umat Islam.

Eh..wah, bukan main Islam lagi Mahathir nieeeeeeee..............!! Nak tergelak kita. Dari MahaFiraun jadi pengikut Nabi saw. pulak dahhhhhhhhhhhh....! Orang UMNO tepok tangan..........!! Bangang!

Karenah Putar Alam

Kita hampir tersedak dengan karenah putar alam Mahathir ini. Dulu dia juga yang hasut dunia di Bangsa-bangsa Bersatu (PBB) bahawa Islam amalan kita di Malaysia memundurkan negara. Sekarang lain pulak corak kulitnya. Nak caya lagi ke dengan PM “ular sawa” rendam berkuran ini?

Nampak sekarang, “ular sawa” jenis Mahathir ini makan dua dunia. Dalam air makan ikan, di daratan makan kambing..!! Budak-budak UMNO macam Khir Toyo pun dah jadi Belodok makan bangkai busuk!

Malbari Bangsat Hati Berkarat

Hampir semua orang Melayu termasuk orang UMNO tulin merasakan bahawa selagi negara Malaysia berPMkan anak Malbari yang sekor ini, kemungkinan besar negara, bangsa dan agama Islam akan terjual murahan kepada negara luar – khususnya negara yang di bawah telunjuk Yahudi laknatullah.

Pakatan 4-mata Bush-Mahathir dalam pertemuan mereka baru-baru ini membayangkan bahawa apa yang disebut sebagai bantahan “pedas” Mahathir terhadap Amerika adalah dimaklumi oleh Bush-Blair sebagai bangsawan. Mahathir kata, “You both don’t mind me making statements of such nature against you all, as I have some Islamic fundamentalist party (namely PAS and Reformists supporters of Anwar Ibrahim) inhouse I have to kill. Otherwise they’ll kill my career by 2003 – what you’ll get then is Shit..!”.

Bush-Blair sedar betapa teguhnya pegangan “Freemason Yahudi” Mahathir. Mereka membiarkan Mahathir membebel mengutuk mereka. Afterall, what Mahathir said is all “an eye wash”...!! Cuma UMNO saja yang tak sedar diri.

PAS/BA Jangan Terpesona

Barang diingat sekali lagi, Mahathir sudah masak dengan taktik kotor baru taik begini. Selagi paria seperti anak Malbari bernama Zainuddin Maidin dibenarkan berlagak melebihi Khalil, Menteri pecuri balak hutan Pahang itu, kerja kontan semua saluran media di negara ini akan begitulah adanya. Imej Mahathir akan ditegakkan. Dia adalah hamba abdi upahan saja. Semua orang termasuk editor sudah tahu...!

DAP yang cuba memancing di air keruh nampaknya terkait tunggul mati. Dan PBS yang dulu talak tiga dengan BN, sekarang nampaknya sudah “cina buta” pula sebab nak rujuk dengan janda lama yang celah kangkangnya gatal-gatal tergaru-garu!

PAS/BA Menyusun Strategi

Bergantung sekarang kepada PAS, KeADILan dan PRM menyakinkan kaum bukan Islam konsep Negara Islam ala PAS suapaya terbukti diterima rakyat bukan Islam bukan setakat di Kelantan dan Terengganu saja, malah ke seluruh negara. Masanya sudah tiba. UMNO dan BNnya sedang berlaga.

Kita melihat BN sedang mengahadapi masalah getir untuk bersemuka dengan penyokong komponen MCA dan MIC, lebih-lebih lagi pembangkang tunggal DAP dan PBS sedang kempen besar-besaran untuk mendapat sokongan politk meyakinkan puak tersebut bahawa Malaysia sudah “negara Islam” (ala UMCino). MCA dan MIC sedang kena aniaya oleh Mahathir..!!

Tersepit Ekor Sendiri

Heeehehe...Round Pertama ini nampaknya ekor berok-berok UMNO tersepit sakan dicelah kangkang Mahathir MahaFiraun. Samalah macam Parves Musharraf, Presiden Pakistan yang disepak mukanya oleh Pakatan Utara (PU) dan Taliban. Sementara Bush, Blair dan Putin gelak saja dengan berkata “Gotcha.... That’s the payment for being silly like a bloody fool..!!”

Politik tempatan menunjukkan tanda-tanda UMNO akan hancur disambar PAS/BA. Sementara DAP sedang mengambush MCA dan Gerakan. Samy Vellu makin kecut pe**r batang hitam-legamnya diramas dek Gobalakrisnan yang kata, “Samy... pundek lah looo.. Our colour is the same. Either yours or mine now...!!”. Hehehehe...

Jom tengok wayang Channel 4 ASTRO – cerita Hindustan wow...!! Cerita Madey dengan Shah Rukh Khan berdansa “dung-Dot” di Genting Hghlands laks..!!

Rakyat kena selamatkan duit minyak dari punah kena lanyak dek suku-sakat Mamak laknat.

Amin Sapiro
(Bekas Ahli UMNO Berkerat Rotan)


        
Ke atas    Balik Menu Utama    Tarikh artikal diterbitkan : 21 November 2001

Diterbitkan oleh : Lajnah Penerangan dan Dakwah DPP Kawasan Dungun, Terengganu
Laman Web : http://clik.to/tranung dan Email : tranung2000@yahoo.com