Klik untuk balik ke Laman Tranung Kite AMERIKA,
BRITAIN & YAHUDI
'SYAITAN DUNIA'!

UMNO PEROMPAK WANG RAKYAT !


The Beach Cafe KL, Jalan P.Ramlee after 10.00pm

KELAB MALAM MUNGKAR

Inilah dia yang dikatakan kerajaan Islam Barisan Nasional .Sebuah kelab malam di Kuala Lumpur yang begitu berani mengadakan tarian bogel.Gambar ini diambil oleh seorang pengunjung kelab malam di Beach Cafe Jalan P.Ramlee Kuala Lumpur.Tarian bogel ini akan dimulakan selepas pukul 1.00 pagi

Mana perginya Ulamak UMNO. Mana perginya orang yang mengatakan negara Malaysia adalah negara Islam.Sila ambil tindakan kepada kelab ini.

Perlukah Jab.Agama Islam meminta maaf setelah (JAIS) membuat kenyataan bahawa tangkapan yang dibuat keatas pengunjung melayu yang meminum arak di THE SHIP adalah tindakan yang salah.

...................................

Inilah kerja kerajaan Islam Mahathir, Sebelum ini kami telah menerima gambar-gambar pemuda/i Islam minum dan mabuk, kemudian kami terima gambar-gambar aksi lucah dan bogel THE SHIP, kami terima gambar Sambutan Merdeka gadis berbogel di sebuah Hotel termuka KL dan sekarang gambar-gambar lucah yang amat memalukan umat Islam. Gambar ini terpaksa kami siarkan demi untuk memberikan gambaran bertapa buruknya imej negara kita sekarang apabila pihak berkuasa mudah dipergunakan dengan wang.

BPR, Polis, sistem kehakiman tidak lagi boleh dipercayai rasuah bermaharaja lela maksiat menjadi-jadi.

Semalam kami menyiarkan berita seorang Menteri yang suka minum di kelab bogel... sebelum menyiarkannya saya juga berhati-hati, manalah tahu mungkin kiraman itu berbentuk fitnah... saya menghubungi beberapa orang yang boleh memberi maklumat yang sah sehinggalah artikal itu disiarkan... tapi hari ini saya cukup yakin dan jelas apabila seorang pengujung mengirimkan apa yang berlaku dihotel serta kelab yang selalu dikunjungi oleh Menteri dan pemimpin UMNO. - Webmaster


        
Ke atas    Balik Menu Utama    Tarikh artikal diterbitkan : 21 November 2001

Diterbitkan oleh : Lajnah Penerangan dan Dakwah DPP Kawasan Dungun, Terengganu
Laman Web : http://clik.to/tranung dan Email : tranung2000@yahoo.com