Klik untuk balik ke Laman Tranung Kite AMERIKA,
BRITAIN & YAHUDI
'SYAITAN DUNIA'!

UMNO PEROMPAK WANG RAKYAT !


Skandal Seks Mahathir dengan Madam Mei ?

Mahathir mempunyai skandal seks dengan Madam Mei Li Leng. Madam Mei ialah isteri mendiang Brigadier General Leong. Leong adalah satu-satunya Cina yang mendapat pangkat Brigadier General. Dia mendapat jawatan ini semasa Mahathir menjadi Menteri Pertahanan tahun 80’an dalam era Hussien Onn. Ketika itu Mahathir selalu tidur bersama Madam Mei di sebuah bungalow di Bukit Tunku, Kuala Lumpur.

Boleh dikatakan semua pemimpin BN mempunyai skandal seks. Dua minggu lepas saudara Anwar Ibrahim telah membuat laporan polis mengenai salah laku seks pemimpin-pemimpin BN (lihat Harakah keluaran November 2001). Dalam laporan itu Anwar menyebut pemimpin-pemimpin BN yang oleh Jabtan Agama Islam dan pihak Polis keran bersekedudukan dengan wanita-wanita bukan muhrim tanpa nikah.

Mereka ditangkap di hotel-hotel di beberapa bandar.

Port Dickson - Najib Tun Razak
Dubai – Sabaruddin Chik
Kuala Lumpur- Annuar Musa
Melaka – Rahim Thamby Chik

Manakala, Khalil Yaakob selalu berada di sebuah restoran eksklusif di Wisma Selangor Dredging, Jalan Ampang , KL. Dalam Restoran ini, semua pelanggannya wanitanya hanya memakai coli dan seluar dalam sahaja. Sementara Sammy Vellu selalu melanggan pelacur di sebuah hotel di Ipoh.

-Mahakuda


        
Ke atas    Balik Menu Utama    Tarikh artikal diterbitkan : 18 November 2001

Diterbitkan oleh : Lajnah Penerangan dan Dakwah DPP Kawasan Dungun, Terengganu
Laman Web : http://clik.to/tranung dan Email : tranung2000@yahoo.com